Вцілив Амур
мені в ногу,
Стали обидві
до танцю,
Танго кохання
з порогу
Вдарили, ніби
коханці.
Чую, в руці
потепліло,
Знову моргає
Адоніс,
Хто роздає
таким стріли?
Їм би на
стрільби на полюс.
Луп, і занило
у шиї,
Дихання стало
частіше,
Снайпер мене
цей пришиє, -
Буря
гормонів, і лише.
Вийняв одну
із сідниці,
Ще одну з
правого вуха,
Наче: на кого
гнівиться,
Але б надер
йому пуху.
Серце
обстріляне градом,
Видно
крилатий вже злиться,
Цілиться в
голову радо,
Боже, а,
може, він вбивця?
Бачу я першу
зустрІчну,
Пристрасно,
ніжно цілую,
Знаю, що це –
навічно,
Але Амура
пильную…
|