Я дочекатись не могла, Коли зоря на небі зійде І зможу я тебе кохать, Аж поки ранок не підійде.
Жаль, тілесної любові, Не вистачить для нас з тобою, В обійми кактуси не взять, Бо можна вмитися сльозою.
Бажаю щастя я тобі, Тому тебе я відпускаю А однобокою любов, В своєму серці закриваю.
|