Безмежний день візьме тебе. Дійти людині до людини Ніяк. Несе життя слабке Тремтячим маревом стеблини. Немов насправді, уві сні Віки у тиші пропливають Навіщо все – боги не знають Навіщо сльози і пісні? Навіщо смерть не прибере, Щоб тінню вкритися земною? Навіщо пам’ять не зітре? Навіщо сталося зі мною Усе так вишукано тонко І незворотньо, не вернути Живе від тебе оболонка, Щоб ту, колишню не забути.
Не вернути що було Не прожити "вчора" знову Все в минуле відійшло Не забути мить казкову. Всього вам найкращого, треба жити далі...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")