Ти можеш бути бідним, чи багатим, Та головне у нас в житті не це, Основою всьому - любов велика, Яка в душі цвіте, мов деревце.
Бажають люди жити у коханні І відчувать коханими себе, Якщо світить замало буде сонце, То стане на Землі усе слабе.
І не відмовиться ніхто на світі, Щоб в пестощах купатися завжди, У поцілунках, серце віддавати, А в пристрасті з'єднатись назавжди.
|