Колись хотіла я, щоб повернувся І ніжно цілував мої вуста, Але душевно ти не дотягнувся, Для нас троянда вже не вироста.
Не можеш ти кохати благородно, Неначе оселився чорт в тобі, Любити чесно й вірно- це не модно. І носиш тихо підлість у собі.
Не хочу я в часи в'язкого бруду, До щастя йду тепер , непоспіша, Помилку назавжди свою забуду, Мене ця біла смуга вже втіша.
|