Я до тебе
непомітно
На світанні
підкрадуся
І диханням, наче
вітром,
Сколихну волосся
русе.
Розімлілу в
сонній млості,
Роздивлюся
безсоромно.
Упаду рішуче в
постіль, -
Нетерплячий,
невгамовний.
Поцілунками
покрию
Вушка, очі,
щічки, губи.
Всю тебе – од
п’ят до шиї
Облоскочу,
приголублю.
Обласкавлену,
без тями,
Господиню
беззахисну, -
Обплету, мов
хміль, руками,
До грудей, як
скарб, притисну.
І зітхнеш ти –
безпорадна,
Розпашіла
неабияк, -
І єдиним
простирадлом
Нас од сорому прикриєш…
04.04.12
|