Згасли мрії,
наче зорепади,
Висохло надії
джерело.
Ти мені сьогодні
не вигадуй
Те, чого не буде
й не було.
Не старайся словом розбудити
У душі спокійній
давній щем –
Рану заліковану
й омиту
Іншої сльозами,
як дощем.
І, напевно, нині
я щасливий
Тим, що ранні
мрії не збулись,
Що дивлюсь на
тебе, мов на диво
Мною неціловане
колись…
05.04.12
|