Схоже на те, що і мені страшенно подобається Ваше уміння донести до читача відповідну думку, тому що після кожного прочитання хочеться використати ось цей смайлик:
У коментарях - п'ятірки... А звідки дві трійки взялося - невідомо. Ні, я не думаю на шановних дописувачів, бо гадаю, що не вчинили б так. Але ж хтось поставив. Зізнавайтеся. Обіцяю підвищити рівень довіри та вручити подарунок кожному. За чесність і порядність. :-)
Марієчко,коли я виставляла оцінку,були 5,а коли я натиснула останнє сердечко висвітлилося 4\7,чи могла я помилково знизити попередню оцінку? Якщо так,то я цього не хотіла і щиро прошу вибачення,а Адмін.прошу виправити мою помилку,бо ж вірш дійсно на
Пані Галино, мабуть, Ви таки й виставили "5". Я ніколи на "Анумо" не стикалася з тим, щоб натискала на одне, а в результаті - інше. Може, хтось інший оцінив інакше... Не знаю. Та немає за що, певно, Вам вибачатися. За хороший відгук і за добрі слова дякую.
Але дійсно так і було,тому і я здивавалася.Коментар написала з оцінкою 5,а під твором інша висвітилась,а писати не стала,бо подумала (адже я у цій комп.грамоті не дуже знаюся),що після мене хтось виправить,але мені все таки цікаво чи це моя помилка чи ні?І чи можливо після виставленої 5 ,пиставати іншу оцінку? Хто може розяснити,будь ласка,зробіть це для безграмотинх чайників.А ви,Марієчко не ображайтесь,щиро вас прошу,бо вірші ваші дійсно чудові.
Марійко, мене також дуже обурило те, що тобі за цей вірш, в дуже непорядний спосіб, занижено рейтинг. Я просто не розумію тих людей, хто робить це не коментуючи і не аргументуючи. Думаю, що, можливо, хтось зробив це із новачків через неуміння користуватися операціями на компі, або хтось має на тебе жаль. Та хто б це не був - хай наберуться сміливости і признаються. Хай хоч на сайті нашому панує справедливість!!!
Та хто там зізнається... :-) Роксолано, та новачки ж оцінок не ставлять. І в помилку системи (як там пані Галина припустила) я не дуже вірю. У всіх нормально бали виставлялися, лише мені дісталося? Та й то двічі. :-) Та й не ображаюся ні на кого. Та й чи велику вагу в житті мають ті бали? То ж така дрібничка. Просто я теж не розумію таких учинків... Дякую Вам за підтримку. Дуже.
У мене був випадок, коли хороша поетеса випадково клацнула не там, де треба, можливо і васшому випадку теж саме, не треба засмучуватись, це лише бали, слова прості слова важать набагато більше...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")