Ти
полетіла в далі, ти назавжди пішла,
Серце
же не зі сталі, серце, либонь, зі скла,
Хочу
пірнути двічі в річку твоїх очей,
Та
ті озерні вічі не для усіх людей.
Ти
залишила купку вже пожовтілих слів,
Я
відпустити руку рідну твою зумів,
Тож
намагаюсь вдруге щастя своє звести,
Не
повернусь в минуле, тліють старі мости.
Твори
в сумній манері, наче їдке тавро,
На
не новім папері пише нове перо,
Думка
моя тужлива ллє у долоні сліз,
Тепла солена злива – згадка про твій від’їзд.
Друзі чомусь і досі сиплять на рани сіль,
Критики
скажуть: «Досить, що не роман -
ваніль!»,
Вулиці
та узбіччя, як під копірку дні,
Люди,
сумні обличчя… Люди, як я, сумні.
Я
розпочну спочатку, старт мій тепер новий,
Серце
моє в порядку, значить, іще живий,
Тільки, бува, в печалі гнеться стара імла,
Ти
полетіла в далі, ти назавжди пішла.
|