За вікнами дощ. Л'є - не вщухає,
Я знаю кого твоє серце шукає.
Я знаю кого не може знайти,
Та не знаю навіщо в невідомість іти.
Я не розумію для чого питання,
Чому саме це безглузде кохання?
Для чого його мені заповіли,
Невже погубити мене хотіли.
Не вірю я в смерть, якої немає,
Я не розумію, хто кого забуває.
Не хочу чути твоїх зітханнь,
НЕ БУДУ виконувати твоїх бажаннь.
Я не винна, що я не хочу коритись,
Я не не буду тобі, як Богу молитись.
Що хочеш кажи, мене слово не ранить,
Відпустити тебе мені ангел порадить.
За вікнами дощ. Льє - не вщухає,
Я не знаю чому твоє серце вмирає.
Я знаю кого не може знайти,
Та не розумію для чого кудись іти .
|