Г. К...
Моя відрада –
ніжна і терпка,
На пестощі та
ласки зголодніла, -
Чому тремтиш,
коли моя рука
Торкається
натомленого тіла?..
Душі шаленство й
серця ненасить,
Я не згубив, не
вивітрив, не втратив, -
Дозволь мені
тебе іще на мить
Уранці
напівсонну обійняти.
Моє кохання на
своє помнож
Без марних слів
і жахів перевтомлень,
Бо сіються
цілунки, наче дощ,
На тебе всю без
пізніх засоромлень.
А ще пробач, що
вічний мандрівник
Тобі приніс
неспокій безсумнівно.
Прости за те, що
вдосвіта не зник –
Закоханий,
безтямний і наївний…
19.05.12
|