З тобою я танцюю вправно Танго, чудовий танок. І не збагнуть, як в вікна ранок В танго такт зазирнув, Твоя долоня, наче квітка, Що в танго розквітла. Як ти до мене посміхнулась, Бентежність танго відчув. Танго, вечірнє плаття і троянди, І подих п'янкої розплати, І все відразу, все без меж. Танго, без втоми я танцюю танго. Геть позабув, що наостанку Ти зникла десь. І що танцюю не з тобою, Але життя зову я грою - Я в танго весь. Хоч повернусь я винуватим І чи зумію заладнати свою вину? Танго. Я хочу знову танцювати. Та ранок підійшов І танго вже не вернуть.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")