На нотах чистого
кохання
В твоїх руках - я
соловей,
Що знов наспівує
зізнання
В одну із зоряних
ночей.
І лиш одна мені
приємність
На юній стежечці буття,
Що кожна прожита миттєвість
Плекає теплі почуття.
Сьогодні стали наречені,
Одне життя, одне
на двох.
І щастям сповнені
легені
Здійняли нам
переполох.
На щоках тануть неквапливо
Сльозинки щастя у
батьків,
Для них ця мить
також важлива,
Не вистачає навіть
слів.
Тепер я точно,
точно знаю,
Мій чоловік - моє
життя
Про тебе як
найкраще дбаю
І вірю в світле
майбуття.
Я вірю, що одного
ранку
Під простирадлом
сивини
Присядем на
старому ганку
Не відчуваючи
вини.
Ти поцілуєш, як
сьогодні
І стерши наслідки
років
В щасливих
спогадах безодні
Зустрінем радісно внучків.
І буде в нас чудне застілля
І світла й щастя
повний двір
Заграє золоте весілля…
На струнах милозвучних лір!
|