Вона
уміла зупиняти дощ,
«Мій
Пасторе» звертаючись до мене,
Надіюсь,
крізь шляхи величних площ
Вона
мені осяяння повЕрне.
Блудивши
лабіринтами лісів,
Шукаючи
дорогу до спасіння,
Я
розгубити праведність зумів,
Закрило
вічі все моє прозріння.
І лиш
вона – сестриця таємниць,
Валькірія
душі моєї злої
Водою
ще небачених криниць
Зуміла
вмити ноги босі мОї.
І
осушити ріки сліз моїх,
Ще
й провести, немов зоря небесна,
Тепер
вона – мій янгол та мій гріх,
Любов
моя в очах її воскресла.
І
знаю, що куди би я не йшов,
До
неї йду, й вона це, звісно, знає,
Над
нами Божий стелиться покров,
Під
нами – стежка зацвітає Раєм.
|