Як сильно люблю її сині очі, люблю ніжний голос...і тишу сумну ненавиджу, просто, я кожної ночі... й кохаю її наче ранню весну. Нехай мене рвуть, забивають до смерті, я здамся тоді лиш, коли навкруги затихнуть удари коханого серця, а серце моє заметуть вже сніги... Хай вітер свистить і в очах багряніє, лиш в неї в душі розцвітає весна та в долі моїй лютим, злим буревієм і ангелом снів пролітає вона...
|