дякую, що звернули увагу на моє творіння...але тут не тільки біле і чорне, а ще й темно-фіолетове...)))Але взагалі-то тут приховано те, що , насправді, змішування усіх кольрів дає нам білий колір, а розкладання білого - навпаки дає нам палітру...це не я придумав, це наука, фізика...
ВІтаю тебе на сайті! Ти ще дуже молодий а почуття описав життєві! Молодець! Тримайся,у тебе все получиться! Бажаю тобі веселкОвих кольорів на все життя!
Так....Вовкулак це весело...я якраз серіал "Грімм" дивився, та багато таких.... Але над віршиком це дуже довго працювати....є у ньому душа, а це для мене головне в таких творах, хоча техніку дуже треба шліфувати...якщо цікавлять подробиці - викладу просто тут трохи пізніше, якщо цього не зроблять до мене інші!
буду вдячний за зауваження...хоча твої вірші, які я прочитав, також далекі від досконалості і не набагато кращі за мої(хоча це моя суб єктивна думка)...проте дякую!
Про що вірш зрозуміло. А щодо віршування є питання, чому в останній строфі з'явилася чоловіча рима?
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")