Мені до вподоби вірш! проте в де-яких рядках присутній збій ритміки... Намагайтесь, щоб кількість складів була однаковою... наприклад, Ваш перший катрен: 9 8 9 9 -? Якщо останній рядок переробити, щоб там було 8 складів, читатиметься легше і мелодичніше.. Успіхів та натхнення!
Дуже дякую!!! Я постараюсь провести роботу над помилками...Просто я коли пишу, то воно народжується само собою...іноді із певними порушеннями літературних правил...Але я ще раніше взяв собі за правило не перероблювати те, що вийшло, бо саме воно оте, справжнє...Хоча певно варто спробувати...
Читайте між рядків. Хлопець молодий, переживає перше коханя... А Ви про якусь риму тут говорите...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")