Скільки слів залишилось з тобою... І моїх несказаних думок. Стільки інших всіх, а нас лиш тільки двоє. І весь світ поділений на двох. Промине іще одна хвилина, Нам її вже більше не знайти... Так шкода, бо я сьогодні гину. Так шкода, ти їдеш НАЗАВЖДИ. Зупинись... і не треба говорити. Подивись. Твої очі скажуть все. Хай летять роки. Зима і літо Зафарбують в пам’яті мене... І ніхто, ніхто не зрозуміє, Що змиває сірий дощ з обличчя сльози. Хтось сказав: "Життя - воно для мрії"... Я не мрію більше. Від сьогодні.
|