Знову питаєш чи щаслива? Поряд мене є людина, Яка ніколи не покине, Для нього я найбільш важлива!
Знову питаєш чи кохала? Тобі життя я дарувала, В замін нічого не благала, Терпіти зрад не обіцяла!
Знову питаєш чи пробачу? Без нього світу вже не бачу, Для мене він як справжній "мачо", Поряд з ним зовсім не плачу!
Знову питаєш як забути? Ти намагайся іншим бути, Щоб довіряли тобі люди, Всі помилки зумій збагнути!
Знову питаєш чи щаслива? Він мій і зараз це важливо, В житті я не чекаю дива, Тому, що я найбільш щаслива!
|