А їм
пророчили вершини,
Мовляв,
зустрілись раз на вік:
Одна
з принцес на горошині
І
неймовірний чоловік.
Постійно
разом, поцілунки,
Рука
в руці, бо апогей
Не в
найдорожчих подарунках,
А у
єднанні двох людей.
Та
хтось зурочив це кохання
І
перейшла любов у крах, -
Заполонили
дорікання
І
почорнів їх синій птах.
Вона
у будні, він в роботу,
Дітей
нема і дім пустий,
Ніхто
не зміг прогнати чорта,
Ніхто
не мовив тихо «стій».
Так і
пішли в свої дороги,
Стиснувши
болі до руки,
У
світ, де не було нікого,
Хто
так би радував думки.
Він
досі носить горошини,
Кладе
їй подумки під бік,
Шукає
в снах вона вершини,
Бо
тільки він її… навік…
|