Ми вдвох. Життя
нових набуло значень,
І очі наші сяють
(золоті?),
Сьогодні ти
сказала, що неначе
Метелики є в тебе в
животі…
Ти стала звуком
тиші мого світу
Та стуком серця…
Дивно, але факт:
Для нас було
театром тепле літо,
Та осінь теж, здається,
не антракт.
Коли мені
всміхаєшся спросоння,
А сонце пестить
променем лице,
Здіймаю до небес я
враз долоні
Та щиро Богу дякую
за це…
Кохання – Рай, та
часом і Бермуди,
Яке в нас «завтра»
– краще не питай…
Таких, як ми, немає
і не буде,
Бо наші почуття –
це водограй.
Дарує осінь яблука
та мрії
І про любов
щебечуть солов’ї…
Сьогодні, як
ніколи, я радію,
Бо і в мені
метелики твої…