Коли в похмурім небі кружать круки, А смуток в серці наче океан Бурлить коловоротом озвірілим… І душу рвуть у шмаття вічні муки, А у середини, в мені такий буран, Що вити хочеться у небо почорніле.
А раптом хтось почує й допоможе, Підійде тихо й руку простягне Мені такій байдужій і змарнілій … І скаже, посміхнись, і ти все зможеш. Та все погане швидко промине, Якщо є віра в серці не зрадлива.
Коли у яснім небі ні хмаринки, А сонце в піднебессі, як ліхтар Осяє все навколо теплим світлом… І висушить усі від сліз краплинки, І прожене з душі усіх примар, І зробить світ навколо більш привітним.
Ваше право Та все ж мені б було самому цікаво подивитись, як оцінюватимуть Ваш вірш із моїми поправками. Також хочу сказати - читачі примхливі, якщо немає коментарів відразу то зазвичай марно повторно публікувати одне і те ж... краще якщо для Вас це важливо - попросіть щоб Ваш твір прокоментували... Щиро бажаю всього найкращого, памятайте, що поруч завжди є Ті, кому Ви не байдужі, для кого Ви найкращі - просто озирніться і... ну далі самі здогадаєтесь.
Ідея гарна, сильна. Тетяно, тільки Ви більше уваги приділяйте римам. Простуваті вони у Вас. Вибачте. Я розумію, що відшукати співзвуччя між однаковими частинами мови в одній і тій самій формі - легко, але результат - не дуже. Але при тому досить мелодійний, ритмічний вірш у Вас вийшов. І душевний. І римування - АБВАБВ - подобається. :-) Усього Вам доброго.
Дякую Вам Марія. Прислухаюсь до Ваших порад, спасибі за оцінку. З повагою, Тетяна.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")