Ні, не кохала я тебе, а ні на йоту, ні у душі, ні у віршах. Отож свободу подарував мені не ти, не переймайся, що замість серця - у мені кристали сланцю, що ніч проллє з небес своїх на нас чорнила, що не тобі любов свою я присвятила, що мінеральність у словах, за ними – вітер, що наші ніжні почуття хтось з карти витер. Розшарувало нас життя: на до, і після, на нереальність відчуттів, що долі – різні, на вайлуватість у словах, гіркій удачі, на ту любов, що ти придбав, і мав - на здачу. Ні, не кохала я тебе, і не чекала, лише взяла травневий сон, немов лекала, перекроїла світ старий, де ми з тобою чудес чекали, ніби німб над головою, де планували, хто, як вмів, а міг би – краще, де, як взірець слова твої, мої – пропащі, де, разом все, і навіки, і будь, що буде, де, час любов корегував до амплітуди.
Прекрасна лірика! Так тонко передано внутрішній стан ЛГ,яка відчайдушно відхрещується від свого кохання,а десь глибоко в душі мабуть розуміє,що таки кохала...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")