Хімічно несумісні, бо я важкий, як осад, а ти в емоціях злітаєш, наче газ. У буднях нас колотять, (хто першим скаже досить?) та поки відбуває реакція між нас.
Фізично несумісні, (сказав би протилежні) бо там де маю мінус, у тебе лиш плюси... Все любиш динамічно, а я інертний стержень... та поки на магніті ще наші полюси.
Насправді ж наплювати... аби було душевно , усе життя - то дослід, а висновки лиш звук. Закохані сьогодні, мабуть тому так ревно ми горнемось докупки супроти всіх наук.
|