На яву і у мріях з тобою,
Ти зійшла із небесних лугів.
В моїм серці не має спокою
Від ранкових зірок і до снів.
Найдорожча для мене у світі,
Ти ,кохана моя,тільки ти!
Лишу щастя в твоєму я літі
І спалю за собою мости.
Я без тебе сліпець при стежині,
Мов ранкова трава без роси.
Ти у серці моїм господиня,
Від твоєї хмілію краси.
Сонечко ніжне,пестливе,
Водограй почуттів і бажань.
Ти моє хрезантемове диво,
Найсвітліше з усіх поривань.
|