Немає про що говорити, поділись кудись слова, і голос мені так чути: чужа ти, чужа, чужа…
Обіцянки всі розтали, розсипався храм чудес, і я тебе не питала, чи є ти ще десь, хоч десь.
Немає про що говорити, мовчати разом про що, ми просто з тобою квити, то що тепер, що, ну що…
Немає про що мовчати, свобода настала пуста, кохання пішло дитинчате шукати нові слова…
Обіцянки всі розтали, розсипався храм чудес, а я себе все питаю, ти десь, ти тут поряд десь…
03.02.2013
|