Я ходила по світу, Я збирала пісні, Заплітала в віночок Всю красу навесні. Милувалася сонцем І красою дібров, І плекала у серці Свою вірну любов. Умивалась росою З чистих трав молодих, Щоб напитись красою Із джерел золотих. Прихилялась до квітів, Що цвітуть навесні І чекала на долю, Що судилась мені Я надію плекала, Із своїх чистих мрій І тебе виглядала, Мій коханий,повір. Я до вишні всміхалась І співала пісні, А вона красувалась Білим цвітом мені. Моя доля з"явилась На яву,не у сні. Давня мрія здійснилась- Ти всміхнувся мені.
Дуже милозвучний вірш, прочитала на одному подиху!!! Дуже сподобався!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")