Мені весна сьогодні снилась, від подиху її я розквітав. Вона ішла назустріч і світилась, а я їй –– щастя дарував. Я відчував тепла потоки, у зустрічі жаданій –– неба рай. І кров,як березневі соки гула,немов на вітру зелен-гай. А притулилась...тихо,любо –– це сонечко торкнулося чола. Кохана горличка,голубка в ту мить найчарівнішою була. Яка ж то радість бачить милу, у посмішці незайману красу. І відчувать,як виростають крила, що піснею в розмай лугів несуть. Мені весна сьогодні снилась і в сні моїм відбилося життя. І очі в очі знов і знов дивились і в поцілунку ти була ––- моя.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")