І знов життя по телефону, В мережі кілометри слів, Як хочеться мені додому, Щоби Ти був не серед снів, Що покидають серед ночі, Бо утікають від сльози, Яка спускається на очі Від суму,що далеко ТИ. Шукаю літо,що минуло, Бо восени, серед листви Воно згубило,чи забуло Сумні минулим щастям сни.
|