Я за тебе борюся
Я за тебе борюся сама із собою.
Кожен бій- перемога й поразка. За кохання і радість воюю з журбою. У затищя - міняю повязки.
Наче той Дон Кіхот з вітряними млинами Я з собою іду в поєдинок. Він триває, так довго триває між нами Без даремних перерв і зупинок.
Я не вИзнаю відступу, зтишу атаку. Не прийму співчуття, а прийму лиш любов. Доки ми живемо у такому ось такті- Почуття не помруть, вируватиме кров.
|