Червоні вітрила Білий кораблик, червоні вітрила назустріч коханню шалено летить з вітром, над морем, розпущені крила, крізь хвилі до щастя дорога лежить. Пірна, вирина, щоби знову в злетіти, від сонця піймавши промінь чарівний, ніби букетик, коханої квіти, лине до серця, крізь простір цей дивний. Червоні вітрила – з троянд пелюстки багаттям горять у синьому морі. Пломеніє душа, пустивши ростки, вогнем, морськії освітлює зорі. Білий кораблик, казка дивна така… Кохана простір блакитний вивчає, парус червоний капітанська рука до причалу любові пускає. Сукня так біла й червона хустина, очі повітря і кольору хвилі… Близько вже близько бажання хвилина, до щастя єднання лишень пів милі. Білий кораблик, червоні вітрила і море любові у серці Асоль. Підняті руки, казковії крила дзвоном кохання – божественним соль. 23.09.2008р.
|