( для мого коханого чоловіка).
Не покидай,зажди хоч на хвилину,
У мареві ночей не залишай,
До тебе серцем і думками лину,
Тримай мене сильніш, не відпускай.
Хіба цей сон приснитись може двічі?
Напевно ні, та снишся знову ти,
Уже світанок зегляда у вічі,
Тримай мене сильніш,не відпусти.
Промінням сонце вже мене лоскоче,
Тебе я чую,ще зі мною ти,
І так боюсь роплющити я очі,
Бо знаю-ти покинеш на завжди.
Не відпускай , і я не відпускаю,
Бо ти у серці, в мріях-тільки ти,
-Ко-ха-ю! Чу-єш? Я те-бе ко-ха-ю!
Мій промінь світла серед темноти....
***********************************ВАРІАНТ ІТАЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ.
NON MI LASCIARE,NON ANDARE VIA,
NON MI LASCIARE NELLA FREDDA NOTE,
PENSIERI MIEI ,COME MELODIE,
RAGGIUNGERANNO IL TUO CUORE,MENTE.
VENIRE PUO UN SOGNO DUE VOLTE?
NON PUO,LO SO. PER CHE ALLORA VIENI?
GIA ALBA STA SVEGLIANDO TUTTO INTORNO,
MI TIENI PER LA MANO,PREGO,TIENI.
UN RAGGIO ACCAREZZA IL MIO VISO,
IO LO SO,TU SEI CON ME PER SEMPRE,
MA HO PAURA DI APRIRE GLI OCCHI,
PER CHE LO SENTO-SVANIRAI PER SEMPRE.
NON MI LASCIARE.IO NON TI LASCIO.
TU SEI NEL ANIMA, NEL MIO CUORE,
GIA TE NE VAI? TI AMO,SENTI? AMO...
E PORTA LO CON TE IL MIO AMORE...
|