Не знаю,п.Богдане, як Ви сприймаєте критику, але кривити душею я не вмію. Тема вірша гарна, але читати важко, бо в кожному рядочку то не достає, а то зайвий склад. Треба упорядкувати розмір вірша. Останній катрен написаний майже добре, якщо переробити останнього рядочка. Я не відун, я знати все не можу, Я знаю лиш одне, що ти моя, І думати про інше вже не хочу, Ти втілилася мрією в життя. Старайтеся не вживати русизмів: безумним- божевільним; розтвориться- розчиниться, а також уникайте повторень. Бажаю успіху!
п. Богдане гарний вірш Але дослухайтеся до порад п. Катерини, щиро раджу, бо особисто мені Вона давала лише добрі, корисні поради. Натхнення!!!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")