Я романтична? Так- романтична. І зранку кава на даху То справа звична.
Я вередлива? Так- вередлива: Спекотно, що не продихну, А краще б злива.
Чи я уперта? Так, я уперта: Лишу адресу в портмане, А зайве-стерти.
Чи я кохаю? Так, я кохаю. "А чи кохаєш ти мене"- Тебе питаю...???
|