НАПИШУ ТОБІ ЛиСТА,
ЯК ТЕБЕ Я КОХАЮ,
ЯК НЕ МОЖУ БЕЗ ТЕБЕ
Я ПРОЖИТИ НІ ДНЯ.
ТИ МІЙ ГОЛУБЕ СИЗИЙ
У ДАЛЕКОМУ КРАЮ
НАЙДОРОЖЧА У СВІТІ,ТИ ЛЮДИНО МОЯ.
В НЕБІ СОНЦЕ НЕ ГРІЄ,
І ПТАХИ НЕ СПІВАЮТЬ,
БО КОЛИ ТИ НЕ ПОРУЧ,
НЕЩАСЛИВА І Я.
ВІДПОВІМ,ЩО СУМУЮ,
ЯК МЕНЕ ЗАПИТАЮТЬ,
НАЙДОРОЖЧА У СВІТІ, ТИ ЛЮДИНО МОЯ.
БО ТИ ЩАСТЯ ЖАДАНЕ,
БО ТИ СОН МІЙ І МРІЯ,
ТИ ЄДИНИЙ ЗА КОГО,
Я Б ВІДДАЛА ЖИТТЯ.
ЗБЕРЕЖУ Я КОХАННЯ,
ТИ ЛИШ ВІР,Я ЗУМІЮ,
НАЙДОРОЖЧА У СВІТІ,ТИ ЛЮДИНО МОЯ.
|