Останній спалах дня Гойдається в заплавах. І з вечором ріка поділиться теплом. Ми підем навмання. Загубимось у травах Де плюскотить вода, розгойдана веслом. Ми ступим до човна віддавшись волі хвилі. На плесі між латать замерехтить зоря. Для табе я одна, З тобою я щаслива- Нам разом зустрічать останній спалах дня.
|