НЕ ЗАГИНЕ КОХАННЯ,ВОНО ВІЧНЕ. МИ ПРОСТО НЕ ХОЧЕМО ПРИЗНАВАТИСЬ ЗА ПЕЛЕНОЮ ПРОБЛЕМ У ТОМУ САМИМ СОБІ.А ПОТІМ , ЧЕРЕЗ РОКИ ВСЕ ТАКИ РОЗУМІЄМО,ЩО ВОНО ЖИВЕ.
Навіть не знаю... Нема за що вибачатися Вам. Ну, не зрозуміли, то й не зрозуміли... З ким не буває? Так ось: вірш цей про кохання, про розлуку, про надію на повернення щастя, про стосунки між чоловіком і жінкою...
Так, вірш цей - філософські роздуми, але тим - то він і гарний, що потопає у життєвих емоціяє людського життя. ЛГ переживає, вагається та все ж плекає надію і це правильно... Сподобалось!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")