Ніжність
Мила…
Часом не вистачає
чорнила,
Щоб тобі розказати
красиво
Про мою непідробну
любов.
Мила…
Прилечу я до тебе
на крилах,
Щоб ти знову мене
полюбила,
А розлук не було і
немов.
Назбираю емоцій та
срібла,
Доведу, що і досі
потрібна
Мені ніжність твоя
ледь тендітна
І тепло
безперервних розмов.
Зая…
Часом гордість мені
заважає
Показати, як сильно
кохаю
Я тебе на порозі
весни...
Знаю…
Нас прогнали з
небесного Раю,
Та тебе я і далі
чекаю,
Серед ночі
закутавшись в сни.
Назбираю історій і
квітів,
Щоб тебе в ніч
холодну зігріти,
Щоб і взимку для
нас було літо,
Тільки ніжність
свою поверни…
|