Так і живемо на різних півкулях раю... Я тут зимую, складаю сніжинки-миті, Воду ношу у благенькім небеснім ситі. Ти як і завжди русалок кадриш на Криті, Вже лоскотань не боїшся. А я не знаю... Більше не можу, а менше давно не вмію. Вічна риторика: нащо, відколи, хто ти? Смішно до болю тебе забувати всоте. Зерна любові у жорнах життя молоти. Сили немає та й руки німіють. Мрію Про зорепади, пісні. Мов кришталь, – у друзки, Ніч розіб’ю і туманом накрию рану. Вічна ілюзія, феє моя, Моргано, Легко ламаєш мої божевільні плани: Жити-чекати. У серці безмежно вузько. Скучила дуже... Ненавиджу Крит і море. Слухай, коханий, а може таки спочатку? Біс з ним, навчуся в’язати тобі краватку! Хтось (ще маленький) тебе буде звати: „Татко”. Відповідь – в пляшці записка: „Втопився, sorry”.
|