Я засинаю і не хочу спати, в холодний піт кидають почуття. Я знаю, розум твій заснув, та тихо плаче, твоя засмучена замучена душа. Пройдуть роки, забудуться турботи, в буденності рутинній та пустій. Настане час і перед твоїм зором, постане світ в красі своїй. І та краса, - зрадлива несуттєва, перенаситить, зв'яже, забере, Ти будеш далі спати, мов пустеля, та час не спить, він безупинно йде. І ти відчуєш рух цей нескінченний, залишиш за собою світ тривог Захочеш повернути те натхнення, але вже пізно, час давно пройшов. Пробач, що не зумів тебе забрати, що не помітив в тобі те життя. Я так хотів з тобою збудувати навіки втрачене безчасове буття.
|