Залишуся інкогніто,
чужим,
Ти вже не та, я вже
не буду тим,
Закрий на ключ від
мене власний дім,
Тепер я буду святом
не твоїм.
ЛишУсь дрібними
краплями на склі,
Листком в садку, де
ми були малі,
Рожевим сном, де
зацвітає Рай,
В якім шепочуть
квіти: «Покохай».
Пожовклим фото
поміж сторінок,
Героєм пісні про
«останній крок»,
Вогнем навіки
спалених мостів,
В яких колишній «я»
тепер згорів.
Нове життя, немов
нове кіно,
В якім я сам для
себе Жан Рено,
І сам для себе
хліб, вино, любов,
По-іншому і не було
немов.
Ти змиєш дотик мій,
мої слова,
І будеш знову
чиста, як нова,
Сліди від кроків
наших вітер стер,
Для тебе я –
інкогніто тепер.
|