Коханий мій, коли тебе зустріла, На крилах щастя в небо я взлетіла, Від тоді все в житті моїм змінилось І в нас з тобою все так стрімко закрутилось.
Ти па'мятаєш той весняний вечір? З неба зірки нам сипались на плечі, Від слів твоїх, здалося, я прокинулась зі сна, Ти говорив мені: від нині в тебе я одна!
З тобой пізнала я усю красу життя, Мене і досі переповнюють шалені почуття, Щоденні зустрічі, до рання поцілунки, Це так банально та я й досі зберігаю всі твої дарунки.
Ось і настав довгоочікуваний День Весілля, Біла сукня і обручки, а в кінці застілля. Лише разом з тобой ми подолаємо всі перепони, Давно за нас все вирішили наші купідони.
З тобой коханий мій, як і завжди живемо душа в душу І обіцяю цю гармонію любові я ніколи не порушу. Доля подарувала нам прекрасне янголя, Тож не дарма назвали ми його Святий Ілля.
Я сподіваюсь ти відчув у вірші цьому кожне слово, Ми всі зібралися сьогодні тут не випадково, Цей день для мене став народженням надії, В те що кохання є і збудуться всі наші мрії.
Коханий мій, з Днем народження тебе вітаю І традиційно здоров'я й успіхів в усьому я бажаю, Для тебе буду я підтримкою на все життя, Ти знаєш у нас з тобою в одному ритмі серцебиття!
А по закінченню хотіла я тобі сказати, Що так як я тебе ніхто не в силах покохати! 30.08.2013р.
|