* * * Закотилось сонце, осінь розляглася, „Бабине літо” на землю сповзає. Я, наразі, влітку тихо розплелася, Та хто про теє знає? Очі сині-сині Контрастують з сонцем, Зеленню, квітками. Думки похотливі В’ються поміж нами. Ти примара, образ, хмара, Ти, мабуть, що не людина. Ти всього лиш голограма, Вдало намальована картина. Я дивлюсь на тебе й мрію, Як торкнуся ненароком, Своє серце, може, підігрію, Та ти відходиш тихим кроком. Що це? Я закохуюсь в картинку? Просто я тебе не знаю. Це, як спіймати невидимку, Як за туманом бігти, що зникає. Добре, що ти таким мені здавався, Бо, як натхнення це для мене. Ти був, я знаю, може, закохався, А я пишу палкі вірші про тебе.
|