Такі
чужі: ні дотику, ні слова,
Ні подиху… Лише серцебиття…
Вони
зустрілись зовсім випадково,
Чекаючи на зустріч все життя.
Такі
чужі… У кожного є доля
своя в цім світі: і талан, і гріх.
Та
їм єдина випала дорога
Із
тисячі не пройдених доріг.
Таких
як він нічим вже не здивуєш,
Вона
давно не вірить в чудеса…
А от душа… Душа не чує тіла.
Від
щастя рветься, лине в небеса.
Їх світ, можливо, навіть не помітить.
Та що той світ? Суцільні віражі…
Вони ж рідіють, тішаться, як діти.
Такі щасливі і такі чужі.
І.Хоміцька
|