Я сумую за тобою, сил нема…
Я сумую за тобою, сил нема…
Не чекаю я нічого – вже
пішла Весна…
Ще колись, промінчик мрії, сяяла мені,
А тепер солодкий спогад у душі-зимі…
Я сумую за тобою, сил нема…
Не відчую, вже ніколи, погляду тепла…
Я забуду як шептала : «Я люблю тебе»,
Обіцяла що кохання вічно проживе…
Я сумую за тобою, сил нема…
Ти прогнала з свого серця - там тепер Зима…
Я хотів би
розтопити зкам*янілий лід,
Та мого тепла не хватить відшукати слід…
Я сумую за тобою, сил нема…
Не цілую твої очі, ти вже не моя.
Я прийду до тебе двічі: перший у вісні.
Другий раз - коли залишу все на цій землі…
Не сумуй дівчино мила,сум я заберу…
Негаразди і печалі в ніч я прожену…
Я попрошу тепле сонце пестити тебе,
Я вже йду , та моє серце спогад збереже…
|