З парасолькою крихкою
Я згинаюсь на мосту,
Нецілований фантом,
Кимсь забутий на посту,
І шукаю порятунку,
Заринаючись у дощ,
Загортаючись в лаштунки
Міста, вулиці і площ.
Йшли і йшли крізь мене люди
Без сердечного тепла
Нікуди і звідусюди
Все тіла, тіла, тіла.
Вийшов час і все застигло
Небо впало з висоти
Тільки втома безнадійна
Крізь мене крокуєш ти.