Наснилося... Наснилось, наче ми удвох, За руки взявшись в сад ідем, лиш ТИ і Я тим літним днем. Едем. По краплі дощ і почуття, Збирали, мов намисто в ряд, Роки не вернуться назад, в той сад. Відкрила очі, темна ніч, Мені у вічі загляда, Далеко ти , і я сама, зима.... зима...
|