НЕ ЧЕКАЙ...
Не чекай…
Не чекай – вона сьогодні не прийде,
Склалось так – і тут нема чого додати,
Що для неї лиш буденне та пусте,
Ти не можеш дочекатись, наче свята.
Не кажи – усе всім ясно і без слів,
Зав’язалися вузли – й не розв’язати,
Ти зустрітися з майбутнім не зумів,
Бо не легко відпустити з серця втрати.
Всі сміються, та ховає дружній сміх,
Мов невидима вуаль, гарячі сльози,
З почуттями у дуелях, та чи зміг
Ти безсонню прокричати твердо: «Досить»?
Ти звикаєш до примарності надій,
Бо від тебе вже нічого не залежить,
Та солодка безнадійність щирих мрій,
Не покине, наче взимку клята нежить.
А вона приходить, сяде та мовчить,
Чи говорить щось таке, чого б не знати,
А життя минає швидко, наче мить,
Заховавши кожен план в незримі грати.
Для жалю нема причин – то все пусте,
Наяву рожевих снів ніде немає,
Не чекай – вона сьогодні не прийде,
Ну, а де вона, я й сам уже не знаю.
Додав: InhearT (03.02.2014)
| Автор: © ІВАН ДОБРУЦЬКИЙ
Розміщено на сторінці : Вірші про кохання
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1758 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 4
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА