Ні, не бушує кров, не скаче серце, Зірки не будять і не кличуть в даль, Я не тремчу, у вигоді кубельце, Твоя рука жене з хати печаль.
Горить камин, на дворі сніг біліє, Ми обнялись і гріємось теплом, Годинник цокає, рахує мрії, Одні збулися, інші під крилом.
Кохаємось? Пощо таке питання! Пройшли роки, ми злилися в одне, Відстукав вже годинник щебетання, Кохання завжди у серцях живе!
Ласкавий погляд і тепло долоні, Що ніжно гладить срібло у косі, Хай сипле сніг, я у твоїм полоні- В благословенній Господом красі!
|