Ви вмієте слухати тишу? Ви вмієте бачити звук, Як вітер ромашки колише, Як шалю висмикує з рук, Як квіти ледь чутно шепочуть: Пророчуть, пророчуть,пророчуть....
Чи бачили ви колір щастя? Згадайте його силует. Веселок відтінки хвилясті Збирали спросоння в букет? Віщують вони на світанні: Кохання,кохання,кохання....
Чи ви смакували усмішку Кохані спивавши вуста? Бентежила вас, ну хоч трішки, М"яких простирадл нагота Відчувши той натяк у слові: В любові, в любові, в любові...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")